Uscatoare de aer comprimat - seria AD, Aircraft
search
  • Uscatoare de aer comprimat - seria AD, Aircraft

Uscatoare de aer comprimat - seria AD, Aircraft

De la 5.896,56 lei
Cu TVA

Filtreaza variantele:

Reseteaza filtrele
Uscatoare de aer comprimat - seria AD, Aircraft

Este cunoscut că uscarea aerului comprimat crește semnificativ eficiența procesului. O serie întreagă de avantaje asigură mult mai rapid atingerea potențialului maxim de reducere a costurilor:
schimbător de căldură economic și eficient, cu suprafață de schimb mare
  • formă constructivă inovativă care evită necesitatea devierii curentului de aer comprimat, reduce la minimum rezistența aerodinamică suplimentară și asigură decantarea picăturilor de condens în proporție de aproape 100%.
  • viteza ventilatorului de răcire reglabilă 0% - 100%.
  • Întrerupător automat pentru compresorul de răcire (15°C temperatură ambient) dacă nu este detectat un debit de aer consumat.
  • Ecranul uscătorului afișează valoarea punctului de rouă și permite monitorizarea întregului proces.


Diferența constă în detalii!
1.  Aerul comprimat cald, saturat cu umiditate, este răcit până la 3°C. Schimbătorul mare de căldură favorizează răcirea eficientă a aerului și reduce la minim rezistența față de curentul de aer.
2. Spre deosebire de alte sisteme curentul de aer curge în sens descendent. Astfel forța
gravitațională și profilul specific al camerei uscătorului favorizează separarea picăturilor în proporție de peste 99%. În camera de decantare de volum mare, viteza curentului de aer se reduce și este evitată posibilitatea antrenării picăturilor deja separate.
3. Înainte de ieșirea din uscător aerul comprimat rece este reîncălzit într-un schimbător de căldură aer - aer. Valoarea umidității relative este redusă considerabil iar capacitatea frigorifică este recuperată în proporție de 60%.
4. Condensul rezultat este eliminat din uscător, fără pierderi de presiune, prin intermediul decantorului cu reglare electronică a nivelului și ulterior este tratat într-un sistem de preparare-separare pentru ulei / apă, de ex. 



Separatorul de condens integrat cu reglare electronică a nivelului evită pierderile inutile de presiune.

Fisa tehnica

BRAND
Aircraft
COD ARTICOL
US19.11.101A

No customer reviews for the moment.

Write your review

Uscatoare de aer comprimat - seria AD, Aircraft

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie